01.10.2013

Saku Tuomisen askelmerkit Hyvään elämään

saku_tuominen_03Hyvä elämä – Lyhyt oppimäärä (Paasilinna) kertoo erittäin helppolukuisessa ja maanläheisessä muodossa kaiken olennaisen siitä, mistä hyvässä elämässä on kysymys ja antaa vastauksen ihmiskuntaa vuosituhansia askarruttaneeseen kysymykseen eli siihen, mikä on elämän tarkoitus. Tai sitten ei.

”Halusimme tehdä kirjan, joka hämmentää sekä ulkoasullaan että sisällöllään”, Saku Tuominen kuvaa uutuusteostaan. Kirjan ulkoasusta vastaa Tom Jakobsson. Sekä kannessa että sisäsivuilla on alun perin Tuomisen sinisellä kuulakärkikynällä tekemiä alleviivauksia ja sanaympyröintejä. Siellä on se olennainen: Elämän tarkoitus.

Hyvä elämä -teoksesta sanottua:

”Hyvän elämän salaisuuden selvittäminen ei ole ihan pieni pala kakkua. Tämä kirja pureskelee ikuisuuskysymystä raikkaasti ja suorasukaisesti, kiteyttää monimutkaiset asiat yksinkertaisiksi ja tarjoaa lopulta vastauksen, joka tuntuu innostavalta ja oikealta.”
Anna Vartiainen, toimituspäällikkö, Divaani

”Helppolukuinen, mutta sitäkin arvokkaampi oppimäärä hyvään elämään. Tietoisku taidosta, jota ei koulujärjestelmässä opi ja johon valitettavan harva suomalainen lapsuuden koti valmentaa. Uskallatko jättää lukematta?”
Mikael Silvanto, teollinen muotoilija, Apple

”Tämä kirja on ajattelun ilotulitusta: se haastaa lukijan kyseenalaistamaan omat uskomuksensa siitä, mihin kaikkeen pystymme ja mikä on meille mahdollista. Kirja nivoo rohkeasti yhteen kolmannen aallon kognitiivista terapiaa, positiivista psykologiaa ja filosofian peruskysymyksiä. Syntyy kokonaisuus, joka koskettaa monella tasolla.”
Annamari Heikkilä, valmentava psykologi, FT

”Uskon vahvasti siihen, että löydämme – ja otamme vastaan – tarvitsemaamme kannustusta ja hengen ravintoa, kun olemme siihen valmiita. On turvallista olla jumissa ja valittaa, olla uhri ja marttyyri. Todellista rohkeutta vaaditaan siihen, että ottaa vastuun omasta elämästään.
Siihen tämä kirja antaa herkullisia eväitä.”
Tuija Seipell, yritysjohdon konsultti, The Cool
Hunter -blogin pääkirjoittaja

”Varoitus: Älä lue tätä kirjaa, jos haluat jatkaa ankeilua, haihattelua, takertumista ja ’realistista unelmoimista’. Tämä kirja saattaa tempaista syvälle Hyvän elämän kehään. Tiedän mistä puhun. Kiitos kirjan, olen jo siellä.”
Jenni Pääskysaari, toimittaja ja juontaja

Hyvä elämä - Lyhyt oppimäärä
Lisätietoja & kansikuva:
http://paasilinna.fi/kirjat/hyva-elama-lyhyt-oppimaara/

Haastattelu- ja lehdistökappalepyynnöt:
Kustannuspäällikkö Jan Erola / 040 5064612 / jan.erola@paasilinna.fi

« Takaisin