10.12.2012

Savoy-keittokirja kisaa maailman parhaan keittokirjan tittelistä

Kansainvälisesti arvostettu keittokirjakilpailu Gourmand Cookbook Awards on valinnut Kari Aihisen ja Sami Revon teoksen Savoy – Matkalla huipulle – En route to perfection Suomen parhaaksi keittokirjaksi. Savoy pääsee osallistumaan kisaan maailman parhaasta keittokirjasta (Gourmand Best in the World).

Voittaja julkistetaan 22. helmikuuta Pariisin keittokirjamessujen yhteydessä Le Carrousel du Louvressa, Louvren taidemuseon lasipyramidin alla.

Savoy kilpailee nyt vaikeimmassa, keittokirjojen pääpalkintosarjassa. Suomalaiset ovat saaneet aiemmin tunnustuksia myös muissa Gourmandin sarjoissa. Angry Birdsin munakeittokirja Bad Piggies’ Egg Recipes voitti vuoden 2011 lastenkeittokirjasarjan. Savoyn tapaan Kustannusosakeyhtiö Paasilinnan julkaisema FarangModern Asian voitti Gourmandin Suomen-sarjan.

Savoyn 75-vuotisjuhlan kunniaksi julkaistun teoksen Savoy – matkalla huipulle avulla pääsee maistelemaan Savoyn miljöötä, filosofiaa ja ennen kaikkea ruokia. Savoyn tiimi keittiömestari Kari Aihisen johdolla on loihtinut kymmeniä herkullisia ruoka-ohjeita omatekoisesta leivästä aina ravintolan katolta saatavaan hunajaan. Teoksen upeat kuvat ovat Sami Revon taidonnäytteitä.

Lisätietoja:
www.cookbookfair.com
paasilinna.fi/kirjat/savoy-matkalla-huipulle

« Takaisin