07.02.2012

Sikke Sumari vierailee Suomalaisessa kirjakaupassa 9.2. ja Stockmannilla 11.2.

Sikke Sumari vierailee Tampereen Suomalaisessa kirjakaupassa torstaina 9.2. kello 16.30. Sikke on myös tavattavissa Helsingin keskustassa Stockmannin herkussa lauantaina 11.2. kello 11.00. Tapahtumassa on luvassa Siken kokkausta ja signeerausta. Tervetuloa!

www.suomalainen.com
www.stockmann.com

Sikke Sumarin kauan odotettu uutuus on nyt saatavilla kirjakaupoista kautta maan! Sikke – ruokaa rakkaudella toimii käsikirjana samannimiseen tv-sarjaan, joka on kuvattu Italian Toscanan Cretin kylässä.

Sikke Sumarin ruokafilosofian punaisena lankana on kotoisa ateria, joka tuo hyvän mielen, jos ulkomaailma käy liian kovaksi ja vaativaksi. Siken keittiössä ei tarjoilla kuitenkaan perinteistä lohturuokaa kuten voita, kermaa, sipsejä tai suklaata vaan rakkaudella valmistettua kotiruokaa, josta nautitaan mieluiten hyvässä seurassa rennosti, rauhallisesti ja hitaasti. Kirjassa kunnioitetaan mahdollisuuksien mukaan kotimaista ja italialaista lähiruokaa sekä sesonkituotteita. Ja koska perinteet sekä reseptit kulkevat useimmiten suvussa, ohjeista löytyy niin Siken äidin kuuluisa kaalilaatikko kuin Italian nonnan, rouva Ornella Michelin pastareseptit.

Kirjasta voi valita joko pitkään ja hartaasti kypsennettäviä ruokaohjeita tai pikaisesti loihdittavia aterioita. Lopputulosta ei voi nimittäin mitata keittiössä vietetyn ajan perusteella, sillä se kaikista tärkein ja alati mukana kulkeva raaka-aine sekä maailman paras mauste on rakkaus valmistajalta nautiskelijalle.

« Takaisin