27.11.2013

Tee vuoden 2013 hauskin piparkakkutalo

Piparkakkutalot_EMPIRESTATEBUILDING-JetsonenVuoden Piparkakkuarkkitehti -kisa on avattu! Hauskimman piparkakkutalon valitsevat Arkkitehtien piparkakkutalot -teoksen tekijät Jari ja Sirkkaliisa Jetsonen sekä veijarikirjailija Lasse Lehtinen.

Nyt on juuri oikea aika ryhtyä piparkakkutalon suunnitteluun. Mutta tuleeko talon olla se perinteinen mummonmökki vai voisiko piparirakennus olla oivaltava, hauskakin? Kyllä voi! Kustannusosakeyhtiö Paasilinna haastaa kotien piparirakentajat kisaamaan Vuoden Piparkakkuarkkitehdin arvonimestä. Tavoitteena on suunnitella ja rakentaa vuoden 2013 hauskin piparkakkutalo.

Piparitalo-raadissa ehdotuksia arvioivat Arkkitehtien piparkakkutalot -teoksen tekijät Jari ja Sirkkaliisa Jetsonen sekä Hiihtävä hautaustoimisto -teoksen veijarikirjailija Lasse Lehtinen. He kiinnittävät kilpailuehdotuksissa huomiota paitsi rakennustaiteellisiin piirteisiin, myös huumoriin ja rohkeisiin oivalluksiin.

Kisaan osallistuneiden kesken arvotaan viisi Arkkitehtien piparkakkutalot –teosta. Pääpalkintona on vapaavalintaiset viisi Paasilinnan julkaisemaa teosta sekä tietysti himoittu Piparkakkuarkkitehti-titteli.

Kilpailuvastaukset julkaisukelpoisine kuvineen (työvaihekuvia, mahdollinen kaavapiirros sekä lopullinen talo) tulee lähettää osoitteeseen info@paasilinna.fi viimeistään 16. joulukuuta.
Kilpailuehdotuksia kuvineen julkaistaan Paasilinnan verkkosivuilla.

Lisätietoja:
Kustannuspäällikkö Jan Erola / jan.erola@paasilinna.fi

Esimerkkitaloja teoksesta Arkkitehtien piparkakkutalot:
http://paasilinna.fi/kirjat/arkkitehtien-piparkakkutalot-uudistettu-laitos/

« Takaisin