Juha Töyrylä

Ipanapa laulukirja PAINOS LOPPUUNMYYTY

Ipanapa on tunnettu laadukkaana ja rakastettuna koko perheen musiikkia tuottavana levymerkkinä. Ipanapan albumien musiikki ilmestyy nyt koko perheen nuotitettuna laulukirjana! Kahdeksan Ipanapa-albumin kappaleiden esittäjät ja tekijät on valittu huolellisesti Suomen eturivin artisteista. Ipanapa lauluja ovat esittäneet mm. Paula Koivuniemi, Jenni Vartiainen, Anna Puu, Lauri Tähkä. Ipanapa 1 ja 2 ovat myyneet Suomessa platinaa! Kirjan toimittaa Juha Töyrylä.

Ipanapa 3 -levy möi kultaa

Viime marraskuussa julkaistu Ipanapa 3 on ylittänyt kultalevyyn oikeuttavan 10.000 kappaleen myyntirajan. Tuoreimmalla Ipanapa-sarjan albumilla ovat mukana mm. Anna Puu, Pariisin kevät, Paula Koivuniemi, Hevisaurus ja Hanna Pakarinen sekä Tea ja Kana. Albumin taiteellisena johtajana sekä tuottajana toimi aikaisempien menestysalbumien tapaan Lasse Kurki.

Ipanapan albumien kuunteluhetkistä halutaan luoda yhteisiä ilon hetkiä koko perheelle. Ipanapa Records on julkaissut kaiken kaikkiaan kahdeksan levyä, joista Ipanapa 1, 2 ja marraskuussa julkaistu 3 ovat sarjan veturit. Sekä Ipanapa 1 ja Ipanapa 2 ovat myyneet platinaa. Kaikkiaan Ipanapa-levyjä on myyty Suomessa huikeat yli 100.000 kappaletta.

Täältä löydät Ipanapa musiikkia.

Uutiset

14.07.2011

Ipanapa Laulukirja on ilmestynyt