Neil Peart

Ghost Rider – taipaleita toipumisen tiellä PAINOS LOPPUUNMYYTY

Huippusuositun rockyhtye Rushin rumpali Neil Peart joutui kohtaamaan lyhyen ajan sisällä sekä tyttärensä että vaimonsa kuolemat. Tragedia jätti hänestä jälkeensä pelkän haamun; miehen joka ei tuntenut olevansa yhtään mitään.

Vailla toivoa, uskoa tai halua elää Neil joutui tekemään valinnan kuoleman ja elämän välillä. Lopulta hän päätti lähteä liikkeelle nousten moottoripyöränsä selkään, päätyen neljätoista kuukautta ja 88 000 kilometriä käsittävälle matkalle, jolta hän toivoi löytävänsä elämänhalunsa uudelleen. Matka johti hänet Kanadaan, Alaskaan, Yhdysvaltoihin ja lopulta Meksikon kautta Väli-Amerikkaan.

Matkatessaan toipumisen tiellä Peart tallensi päiväkirjamerkintöihinsä edistysaskeleet ja takaiskut, joiden kautta hänen lopulta onnistui palauttaa uskonsa elämään. Lähtiessään matkalle hänellä ei ollut mitään, mutta matkan päätyttyä Neil oli sekä saanut takaisin syyn elää että löytänyt ilon, rakkauden ja upeita muistoja tältä uskomattomalta matkalta, jolta hän ei koskaan uskonut palaavansa.

Rush julkaisee uuden ”Clockwork Angels” -nimeä kantavan albumin kesäkuussa. Levy on järjestyksessä 20. Rush-albumi. Rush nähdään kesällä 2013 Helsingin Hartwall Areenalla konsertissa.

 

Mediassa

Uutiset

02.05.2012

Ghost Rider – taipaleita toipumisen tiellä julkaistaan 18.5.2012