Saku Tuominen

Hyvä elämä – Lyhyt oppimäärä

Hyvä elämä kertoo erittäin helppolukuisessa ja maanläheisessä muodossa kaiken olennaisen siitä, mistä hyvässä elämässä on kysymys ja antaa vastauksen ihmiskuntaa vuosituhansia askarruttaneeseen kysymykseen eli siihen, mikä on elämän tarkoitus.
Tai sitten ei.

Sanottua:

”Hyvän elämän salaisuuden selvittäminen ei ole ihan pieni pala kakkua. Tämä kirja pureskelee ikuisuuskysymystä raikkaasti ja suorasukaisesti, kiteyttää monimutkaiset asiat yksinkertaisiksi ja tarjoaa lopulta vastauksen, joka tuntuu innostavalta ja oikealta.”
Anna Vartiainen, toimituspäällikkö, Divaani

”Helppolukuinen, mutta sitäkin arvokkaampi oppimäärä hyvään elämään. Tietoisku taidosta, jota ei koulujärjestelmässä opi ja johon valitettavan harva suomalainen lapsuuden koti valmentaa. Uskallatko jättää lukematta?”
Mikael Silvanto, teollinen muotoilija Apple

”Tämä kirja on ajattelun ilotulitusta: se haastaa lukijan kyseenalaistamaan omat uskomuksensa siitä, mihin kaikkeen pystymme ja mikä on meille mahdollista. Kirja nivoo rohkeasti yhteen kolmannen aallon kognitiivista terapiaa, positiivista psykologiaa ja filosofian peruskysymyksiä. Syntyy kokonaisuus, joka koskettaa monella tasolla.”
Annamari Heikkilä, valmentava psykologi, FT

”Uskon vahvasti siihen, etta löydämme – ja otamme vastaan – tarvitsemaamme kannustusta ja hengen ravintoa, kun olemme siihen valmiita. On turvallista olla jumissa ja valittaa, olla uhri ja marttyyri. Todellista rohkeutta vaaditaan siihen, että ottaa vastuun omasta elämästään.
Siihen tämä kirja antaa herkullisia eväita.”
Tuija Seipell, yritysjohdon konsultti, The Cool
Hunter -blogin pääkirjoittaja

”Varoitus: Älä lue tätä kirjaa, jos haluat jatkaa ankeilua, haihattelua, takertumista ja ’realistista unelmoimista’. Tämä kirja saattaa tempaista syvälle Hyvän elämän kehään. Tiedän mistä puhun. Kiitos kirjan, olen jo siellä.”
Jenni Pääskysaari, toimittaja ja juontaja

Mediassa

Uutiset

07.11.2013

Kolme Paasilinnan tietokirjaa Top-10:ssä

30.10.2013

Helsingin Kirjamessut 2013 – Kuvia 4

28.10.2013

Helsingin Kirjamessut 2013 – Kuvia 3

01.10.2013

Saku Tuomisen askelmerkit Hyvään elämään