Rakel Liekki

Hyvän olon seksi (nidottu) PAINOS LOPPUUNMYYTY

Hyvän olon seksi luo hyvää oloa. Rakel Liekin teos on lempeä sekoitus seksiopasta, leppoistamista ja elämänhallintaa. Helppotajuinen opus puhuu asioista niiden oikeilla nimillä, mutta tyylikkäästi.

Positiivinen ja leikkisä kirja ei moralisoi tai jäykistele, vaan muistuttaa, ettei ole oikeita tai vääriä tapoja harrastaa seksiä. Se lähestyy seksuaalisuutta avoimesti, mitään tyrkyttämättä ja mitään tuomitsematta.

Hyvä seksi on paljon muutakin kuin pelkkä yhdyntä. Seksin ei tarvitse olla penetraatiokeskeistä. Ei ole välttämätöntä tavoitella orgasmia pakonomaisesti tai harrastaa asentoakrobatiaa. Hyvä seksi ei ole samassa tilassa mahdollisimman täydellisesti suoritettu tekojen sarja, vaan yhdessä jaettava ainutkertainen elämys.

Hyvän olon seksin näkökulmasta keho ei ole vihollinen, joka tulisi kouluttaa toimimaan oikein, vaan ystävä, jota tulee kuunnella. Kirja kannustaa keskustelemaan avoimesti seksiin liittyvistä yksilöllisistä toiveista ja tarpeista. Se tarjoaa myös ohjeita omiin ja kumppanin mieltymyksiin tutustumiseen.

Sisällys

Ks. Hyvän olon seksi (sidottu)

Uutiset

06.06.2013

Rakel Liekki ohjastaa hyvän olon seksiin