Rakel Liekki

Hyvän olon seksi PAINOS LOPPUUNMYYTY

Hyvän olon seksi luo hyvää oloa. Kirja on lempeä sekoitus seksiopasta, leppoistamista ja elämänhallintaa. Helppotajuinen opus puhuu asioista niiden oikeilla nimillä, mutta tekee sen tyylikkäästi.

Positiivinen ja leikkisä ote välttää turhaa tärkeilyä, eikä moralisoi tai jäykistele. Kirja muistuttaa, ettei ole oikeita tai vääriä tapoja harrastaa seksiä. Se lähestyy seksuaalisuutta avoimesti, mitään tyrkyttämättä ja mitään tuomitsematta.

Hyvä seksi on paljon muutakin kuin pelkkä yhdyntä. Seksin ei tarvitse olla penetraatiokeskeistä. Ei ole välttämätöntä tavoitella orgasmia pakonomaisesti tai harrastaa asentoakrobatiaa. Hyvä seksi ei ole samassa tilassa mahdollisimman täydellisesti suoritettu tekojen sarja, vaan yhdessä jaettava ainutkertainen elämys.

Hyvän olon seksin näkökulmasta keho ei ole vihollinen, joka tulisi kouluttaa toimimaan oikein, vaan ystävä, jota tulee kuunnella. Koska seksi ei ole kilpailulaji, ei ole olennaista, harrastaako seksiä yhtä usein, vaihtelevasti tai yhtä kauan kuin väestö keskimääräisesti. Olennaista on, että seksin määrä ja laatu kohtaavat sitä harrastavien toiveet. Kirja kannustaa keskustelemaan avoimesti seksiin liittyvistä yksilöllisistä toiveista ja tarpeista. Se tarjoaa myös ohjeita omiin ja kumppanin mieltymyksiin tutustumiseen.

Hyvän olon seksi ei tuputa tasapäistäviä valmiita ratkaisumalleja, vaan ymmärtää mieltymysten yksilöllisyyden ja tarjoaa laajan kirjon ehdotuksia tutkimusmatkalle omiin nautintoihin.

Mediassa

Uutiset

06.06.2013

Hyvän olon seksi – Sisällys