Elina Alasentie

Joka kodin raivausopas – ja sillä siisti 🙂

Onko tavaroita kotona aivan liikaa? Mahtuuko sinne sekaan enää ollenkaan? Mihin kaikki hankitut tavarat oikein mahtuvat?

Joka kodin raivausopas – ja sillä siisti -kirjassa esitellään kahdeksankohtainen reitti tavaroiden raivaukseen ja järjestämiseen tehokkaasti ja innostavasti. Ylimääräisestä tavarasta halutaan nyt päästä eroon kiihtyvällä tahdilla ja uuden hankkimistakin pakoilee yhä suurempi määrä kuluttajia.

Tavarasta on tullut uusi ”läski” ja tavaramäärien vähentämisestä on tulossa uusi muoti-ilmiö niin ekohenkisten kuin yksinkertaisempaa elämää tavoittelevienkin keskuudessa.

Joka kodin raivausopas – ja sillä siisti auttaa, opastaa ja kannustaa pienempään tavaramäärään siirtymisessä ja sen järjestämisessä.

Tämän kirjan avulla voit selättää kaaoksen. Tällä hetkellä suomenkielisiä tämän alan kirjoja ei ole käytännössä lainkaan saatavilla.

 

Elina Alasentie on ammattijärjestäjä ja toiminut Suomen ammattijärjestäjät ry:n puheenjohtajistossa muutaman vuoden. Hän on koulutukseltaan ympäristötieteilijä, opettaja ja ammattijärjestäjä.