Jean-Michel Cohen

Pariisilainen dieetti

Jos todella haluat pudottaa painoasi ja samalla kuitenkin nauttia hyvistä aterioista, on tämä kirja juuri sinulle.

Ranskan johtava ravitsemustieteilijä Jean-Michel Cohen on Ranskan suosituin ruokavalioasiantuntija. Hän on kirjoillaan auttanut yli kahta miljoonaa laihduttajaa eri puolilla maailmaa saavuttamaan ihannepainonsa ja pysymään siinä – nauttimalla terveellisiä ja tasapainoisia, mutta silti herkullisia aterioita. Hänen kolmivaiheinen painonpudotusohjelmansa sisältää 325 helppoa ruokaohjetta, hyödyllisiä vinkkejä ja käytännöllisiä muistilistoja, joiden avulla voit pudottaa ylimääräiset kilot ja pitää ne poissa.

Cohen vastustaa jyrkästi ”ihmedieettejä”, joiden jälkeen kilot väistämättä palaavat takaisin. Kun ymmärrämme käyttäytymistämme, on helppoa ja palkitsevaa nähdä kilojen häviävän. Hänen ruokaohjeissaan annetaan vaihtoehtoisia ruoka-aineita, jotta ohjeet voi sovittaa omien mieltymystensä mukaisiksi. Cohenin dieetti sallii satunnaiset lankeamiset herkutteluun, kunhan ne korvataan etu- ja jälkikäteen. Hänen idioottivarmalla ostostaktiikallaan ja dieetin luontaisella joustavuudella on helppo jatkaa laihduttamista, kunnes saavuttaa oman tavoitepainonsa. Kiloja putoaa jopa viisi kuukaudessa.

Yksinkertaiset, herkulliset ja täyttävät ruokalajit tarjoavat paljon valinnanvaraa, ja Cohenin ruokavaliossa korostuvat ranskalaisen ruokakulttuurin parhaat puolet: tuoreet ainekset, päivän mittaan nautittujen ruokamäärien tasapaino ja aterioiden oikea ajoitus.

Pariisilainen dieetti ei ole pikadieetti. Se on uusi lähestymistapa ruokaan ja tapa nauttia elämästä. Sen avulla näytät hyvältä ja tunnet olevasi elämäsi kunnossa.

 

Mediassa

Uutiset

02.01.2014

Pariisilainen hittidieetti sallii myös makunautinnot