06.06.2013

Rakel Liekki ohjastaa hyvän olon seksiin

Rakel LiekkiHyvän olon seksi luo hyvää oloa. Rakel Liekin jälleen saatavilla oleva teos on lempeä sekoitus seksiopasta, leppoistamista ja elämänhallintaa. Helppotajuinen opus puhuu asioista niiden oikeilla nimillä, mutta tyylikkäästi.

Positiivinen ja leikkisä Hyvän olon seksi ei moralisoi tai jäykistele, vaan muistuttaa, ettei ole oikeita tai vääriä tapoja harrastaa seksiä. Se lähestyy seksuaalisuutta avoimesti, mitään tyrkyttämättä ja mitään tuomitsematta.

Hyvä seksi on paljon muutakin kuin pelkkä yhdyntä. Seksin ei tarvitse olla penetraatiokeskeistä. Ei ole välttämätöntä tavoitella orgasmia pakonomaisesti tai harrastaa asentoakrobatiaa. Hyvä seksi ei ole samassa tilassa mahdollisimman täydellisesti suoritettu tekojen sarja, vaan yhdessä jaettava ainutkertainen elämys.

Hyvän olon seksin näkökulmasta keho ei ole vihollinen, joka tulisi kouluttaa toimimaan oikein, vaan ystävä, jota tulee kuunnella. Kirja kannustaa keskustelemaan avoimesti seksiin liittyvistä yksilöllisistä toiveista ja tarpeista. Se tarjoaa myös ohjeita omiin ja kumppanin mieltymyksiin tutustumiseen.

Teos käsittelee muun muassa monimuotoisesti sooloseksiä ja orgasmia, josta on hyvä muistaa, yhtäaikainen ”saaminen” on lahja, ei välttämättömyys. Mukana on vinkkejä monipuolisiin esileikkeihin sekä naisille ja pariskunnille sopivasta aikuisviihteestä. Liekki ohjastaa myös lukijan rajumpien leikkien saloihin sekä kertoo keinoista, joilla intohimon voi pitää yllä. Teos ilmestyi kovakantisena vuonna 2010. Nyt se on jälleen saatavana, nidottuna laitoksena.

Rakel Liekki on suomalainen kuvataiteilija ja toimittaja. Liekki toimii radiotoimittaja-juontajana Metro FM:n tajuudella. Aiemmin hän työskenteli Radio Suomipopin iltapäiväohjelman juontajana.
Rakel Liekki on entinen aikuisviihdetähti, joka on kirjoittanut useisiin eri julkaisuihin. Hän on ollut kolumnistina muun muassa Uutispäivä Demarissa, Karjalaisessa, Keskisuomalaisessa ja Savon Sanomissa. Yleisradion Taustapeili-radio-ohjelmassa Liekki on ollut vakiovieras.

Hyvan olon seksi (nidottu)Kirjankansi & sisällysluettelo:
paasilinna.fi/kirjat/hyvan-olon-seksi-nidottu

Sisällys:
paasilinna.fi/lukunayte/hyvan-olon-seksi-sisallys

Kuvia kirjailijasta:
paasilinna.fi/kirjailijat/rakel-liekki

Lisätietoja & lehdistökappaleet:
Kustannuspäällikkö Jan Erola / jan.erola@paasilinna.fi

« Takaisin