Kari Aihinen, Sami Repo

Savoy – Matkalla huipulle

Savoyn 75-vuotisjuhlan kunniaksi julkaistun kirjan avulla pääsee maistelemaan Savoyn miljöötä, filosofiaa ja ennen kaikkea ruokia. Savoyn tiimi keittiömestari Kari Aihisen johdolla on loihtinut kymmeniä herkullisia reseptejä omatekoisesta leivästä aina ravintolan katolta saatavaan hunajaan. Mukana on myös mielenkiintoisten asiakkaiden ajatuksia ruoasta. Teoksen upeat kuvat ovat Sami Revon taidonnäytteitä.

Gourmand Cookbooks on valinnut Savoyn vuoden parhaaksi keittokirjaksi Suomessa. Teos kisaa maailman parhaan keittokirjan tittelistä, joka jaetaan Louvressa helmikuussa 2013 Pariisin keittokirjamessujen yhteydessä.

Aiheesta verkossa:
Hyvän maun juhlavuosi – Savoy 75 vuotta (Gloria)

Mediassa

Uutiset

12.12.2012

Savoy – matkalla huipulle – Kuvia 2

10.12.2012

Savoy-keittokirja kisaa maailman parhaan keittokirjan tittelistä

04.12.2012

Savoy – matkalla huipulle – Kuvia

29.11.2012

Ravintola Savoyn 75-vuotisjuhlakirjasta upea kuvateos – mukana Marskin vorschmackin ja kuhan reseptit