Paolo Roberto

Treeniraamattu

Vain vartti päivässä riittää

Salilla käyminen vie aikaa, sen me tiedämme. TREENIRAAMATUN ohjeiden mukaan siihen ei turhaa aikaa mene. Et tarvitse muuta kuin oman kroppasi painon – ja tsemppiä! Avain hyvään kuntoon on koko vartalon harjoittaminen: usein ja monella eri tavalla. Huippukunnon saavuttaminen ei Paolo Roberton mukaan ole mikään projekti, jossa on alku ja loppu, vaan se on elämäntapa. Tekijän oma tausta on kamppailu-urheilussa, ja tästä taustasta hän on ammentanut kirjaansa suuren määrän yksinkertaisia harjoituksia, joilla hän on pitänyt itsensä huippukunnossa – vaikka onkin lyönyt omat nyrkkeilyhanskansa naulaan jo ajat sitten.

TREENIRAAMATUN 39 erilaista ohjetta ovat eritasoisia, ja ne sopivat myös kokemattomammallekin treenaajalle, kunhan vain noudattaa kirjan ohjeita. Ohjeet ovat turvallisia eivätkä vaadi salilaitteita tai -olosuhteita. Ne sopivat naisille ja miehille, aloittelijoille ja edistyneemmille. Myös mestari-taso on mukana. Kirjan lopussa on monta vaihtoehtoista harjoitusohjelmaa eri tasoille.

Paolo Roberto on yksi Ruotsin tunnetumpia nyrkkeilijöitä. Hän on myös yhteiskunnallinen keskustelija, suosittu luennoitsija ja tv-juontaja.

Tässä malliaukeamia kunto-ohjelmista.